Свързани новини

12.07.2009 13:00

Адемов: ДПС ще продължи и в опозиция да е партньор с БСП

Видян 1321 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ние сме били многократно в опозиция, така че това не ни плаши. Извън клишето "конструктивна опозиция", ние знаем какво да правим, каза Хасан Адемов, депутат от ДПС, цитиран от БГНЕС.


Той каза, че е депутат четвърти мандат. Според него е изключително важно да продължат да си сътрудничат с БСП. Нашето партньорство ще продължи и когато сме в опозиция, подчерта неколкократно Адемов. Той беше категоричен, че с постигнатия успех на изборите ДПС доказва, че отговаря на исканията на избирателите си. По отношение на антикризисната програма на бъдещото правителство, тя трябва да бъде обсъдена в Народното събрание. Ясно е, че ще се взимат непопулярни мерки, но те не могат да успеят, ако нямат подкрепа от всички партии, уточни Адемов. Според него е много важно да се внимава кои публични разходи в бюджета не трябва да се орязват и категорично това са социалните разходи. Той не е убеден, че първата мярка трябва да е намаляването на осигурителните вноски. Това не бива да се прави в условие на криза. В бъдеще може, но не сега, посочи депутатът от ДПС. На намаляването на осигурителните вноски не може да се гледа като на единствена мярка и ако продължим да я намаляваме, това ще застраши влизането на средства в системата, посочи Адемов, който в предишното Народно събрание беше председател на Социалната комисия.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес ще имате динамичен ден

Днес ще имате динамичен ден, изпълнен с интересни