Свързани новини

23.11.2009 16:58

Браун иска засилено бизнес сътрудничество с Китай

Видян 1225 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британският министър-председател Гордън Браун, който се опитва да се справи с рецесията в страната, за да остане на власт, призова за по-силни връзки с Китай в реч пред местния бизнес елит, отбеляза БГНЕС.


Браун, чието лейбъристко правителство се очаква да загуби парламентарните избори, насрочени за средата на 2010 г., разкри своята „нова стратегия за растеж“ пред годишната конференция на Конфедерацията на Британската индустрия (CBI). През тази година най-голямата организация на работодателите на Острова се е концентрирала върху намирането на решение как да се извади Великобритания от най-дълбоката рецесия за последните десетилетия. Браун е насочил своя поглед към Азия и по-конкретно Китай, за да извади страната от кризата. „За много, много кратък период повече от 400 компании дойдоха от Китай във Великобритания“, заяви той. „В нашата нова стратегия за растеж, аз желая не стотици, а хиляди китайски компании да стъпят във Великобритания, както и британски компании в Китай”, добави премиерът Гордън Браун.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак

Можете да използвате притока на енергия

Можете да използвате притока на енергия,който