Свързани новини

29.12.2014 14:10

Четирима депутати напуснаха Български демократичен център

Видян 1082 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Четирима депутати от БДЦ – Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров подадоха оставки като членове на партията и от всички заемани от тях длъжности, но остават неразделна част от парламентарната група Български демократичен център. Четиримата си тръгват доброволно, съобщиха от пресцентъра на партията.


„Оставам в групата, защото съм поел ангажимент към избирателите си в област Пазарджик – ще работя, за да изпълня обещанията, които дадох. В групата на БДЦ сме се събрали единомишленици и имаме да свършим много работа”, каза Христо Тодоров. Той и Борислав Иглев обясниха в декларация мотивите за напускането на „България без цензура“. Невъзможността да се изпълни ангажимента към избирателите е сред посочените мотиви за напускане на БДЦ.


"Николай Бареков представя собственото си, често променящо се мнение, като наша позиция. Смятаме, че личните битки, внезапните промени в настроението и възгледите на господин Бареков, пречат на това да бъдем истински полезни на избирателите си, защото това не дава възможност да изработваме единни позиции и е в нарушение на правилника за работа на парламентарната група. Това създава затруднения във функционирането на парламентарната група, не дава възможност за изработване на политики и ясна позиция и обезсмисля личната инициатива и отговорност на депутатите", се казва още в декларацията.


Упражняване на натиск върху народните представители също е посочено като причина за оставките на депутатите. Четиримата напускащи БДЦ заявяват готовност да помогнат на колегите си от партията да решат вътрешните проблеми в нея.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес не се колебайте да се изявите

Днес не се колебайте да се изявите в област, в която