Свързани новини

29.12.2014 14:10

Четирима депутати напуснаха Български демократичен център

Видян 1076 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Четирима депутати от БДЦ – Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров подадоха оставки като членове на партията и от всички заемани от тях длъжности, но остават неразделна част от парламентарната група Български демократичен център. Четиримата си тръгват доброволно, съобщиха от пресцентъра на партията.


„Оставам в групата, защото съм поел ангажимент към избирателите си в област Пазарджик – ще работя, за да изпълня обещанията, които дадох. В групата на БДЦ сме се събрали единомишленици и имаме да свършим много работа”, каза Христо Тодоров. Той и Борислав Иглев обясниха в декларация мотивите за напускането на „България без цензура“. Невъзможността да се изпълни ангажимента към избирателите е сред посочените мотиви за напускане на БДЦ.


"Николай Бареков представя собственото си, често променящо се мнение, като наша позиция. Смятаме, че личните битки, внезапните промени в настроението и възгледите на господин Бареков, пречат на това да бъдем истински полезни на избирателите си, защото това не дава възможност да изработваме единни позиции и е в нарушение на правилника за работа на парламентарната група. Това създава затруднения във функционирането на парламентарната група, не дава възможност за изработване на политики и ясна позиция и обезсмисля личната инициатива и отговорност на депутатите", се казва още в декларацията.


Упражняване на натиск върху народните представители също е посочено като причина за оставките на депутатите. Четиримата напускащи БДЦ заявяват готовност да помогнат на колегите си от партията да решат вътрешните проблеми в нея.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци