16.05.2022 09:25

Кървавата Луна с пълно затъмнение днес ни тресе за 18 месеца напред

Видян 2852 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В 7:14 ч. днес имаме Кървава луна, нищо че се пада сутринта. На много хора наистина не само този ден, не само 6 месеца напред, както е с другите пълнолуния, но година и половина ще им се виждат „звезди посред бял ден”. Защото серията затъмнения, на която днешното дава старт, ще продължи година и половина.




 Пълнолуние с лунно затъмнение, при това в Скорпион, в ретрограден Меркурий, под слънчевия знак на Телеца – това е наистина гърмяща смес. Уви, няма да видим „шоуто”, както ранобудниците в югозапдна Европа и нощните птици в двете Америки и по островите в Атлантика. Но със сигурност ще го усетим.




Със сигурност мнозина не са спали добре миналата нощ. И това е съвсем нормално – пълнолунието е най-силното за цялата година. И ще ни влияе физически поне 3 дни и нощи.




Това е първото от началото на годината Лунно затъмнение. Самото Пълнолуние носи повишена емоционалност, чувствителност и желание за действие. Най-общо кодът му е Промяна.




Но не като така наречената в българската политика, а истинска, при това дълбока. Нещата ще бъдат напечени, горещи, възможни са кадринални смени на обстановката, особено на военното поле, в международните дела – например да започне период на падане на лидери, а също и в икономиката.




Какво означава това за всички нас коментира топастрологът Силва Дончева, чиито сбъднати прогнози за коронавируса, продължителността на пандемията и извънредното положение 4 месеца преди въвеждането му, за падането на старата власт през април м.г., дадено още година по-рано, както и много други са наистина феноменални:




„Линията на затъмненията (сега настъпва и лунното затъмнение на 16 май) и през есента на 2022г.:25 октомври и 8 ноември, е на парите, икономиката, договорите и смъртта в пряк и преносен смисъл.




Явно ще има сериозни финансови щети, неадекватни задкулисни игри, обедняване, падане на договори, изненади, политически обрати и падения, смяна на политици. Икономическите фалити ще се разраснат, ще има промени в лихви, в заплащания, повишаване на инфлацията, нови заеми, огромни кражби и измами, безработица и продоволствена криза, смяна на министри и правителства.


 



Икономиката е само нестабилната срутваща се повърхност на огромните исторически, социални, психологически, културни, религиозни и най-вече цивилизационни грешки, които се направиха в последните десетилетия в Европа и в България.



Сега ще е време за катарзис, за събуждане, за болка, за смърт, време за определяне и идентитет.




Бедността, загубите и фалитите ще са инструментите и затъмненията ще ги задвижат..



Най-силно ще бъде въздействието на частичното лунно затъмнение на 16 май сега и на частичното слънчевото затъмнение на 25 октомври 2022г”.


Как ще ни влияе всичко това в личен план, освен в политически и икономически?




Усещането може да се сравни със състоянията на прекалена търпеливост, която е време да приключи и да подреди живота ни с един замах.


 



Лунното затъмнение носи допълнителна енергия да внесем ред в делата си и това със сигурност е необходимо и препоръчително, ако се случва без необмислени решения, крайни действия и заключения.



"Слънцето и Луната се намират в точна опозиция, но и двете небесни тела имат напрегнат аспект с планетата учител Сатурн. Тя като съдия ще наблюдава диалога между светилата и мъдро ще почуква по съдийската скамейка при всяко тяхно несправедливо решение. Няма да ни позволи да преувеличаваме, да парадираме с надмощие и да си представяме чудеса след лично взети решения.


 


В период до три дни след точната фаза на затъмнението не е препоръчително да се взимат важни решения. Особено ако изпитвате съмнения, страх и колебания за действията си. Ако все пак емоционални проблеми, травми и решения търсят своето развитие, точно сега бъдете максимално разумни в изборите си. Моят съвет е да избягвате активност в това време и



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

козирог