03.10.2008 09:10

Костов: "В демократично общество кабинетът подава оставка"

Видян 1563 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Във всяко едно демократичен общество при подобна ситуация правителството ще подаде оставка. Медиите няма да простят подобно нещо.


Това каза лидерът на Демократи за силна България /ДСБ/ и бивш премиер на страната Иван Костов по повод скандала, свързан с подслушването на журналисти. "Очевидно правителството не е демократично, след като нещата се развиват по този начин. Нещата в България стоят много лошо в областта на свободата на словото", каза още Иван Костов пред БНТ. Той изрази възмущението си от признанието на председателя на ДАНС, който каза, че "това е поръчано от много високо ниво". "Аз съм абсолютно убеден, че това е така. Аз имам много повече информация по този случай, но това е класифицирана информация", каза още Иван Костов и добави: Има едно име и това е на Огнян Стефанов, журналистът който бе пребит и всичко тръгна от там.
Четири неизвестни все още лица нападнаха журналиста Огнян Стефанов, главен редактор на електронното издание “Frognews”, късно вечерта на 22 септември 2008 г. Това стана на бул.”Петко Каравелов” 38 в столицата, пред ресторант “Кипарисите”. На излизане от ресторанта по пътя към автомобила му той е нападнат от четири неизвестни лица, облечени с тъмни дрехи и шапки. Те го пребиват с чукове и метални прътове. Стефанов претърпя няколко операции във Военномедицинска академия в София.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще изпитвате желание да помагате на другите

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще изпитвате желание да помагате на другите, но