17.10.2024 11:10

LB прави лаборатория с японците

Видян 159 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Днес е един от дните, в които отбелязвам успеха и се гордея изключително много с постигнатото – не само в качеството ми на изпълнителен директор на „Ел Би Булгарикум“, но и като човек, който вярва в силата на сътрудничеството и обединените усилия.


За мен и целия екип на "Ел Би Булгарикум" е огромна чест да обявим, че днес бе официално подписан договорът за стратегическо партньорство с японската компания „Мейджи“, който включва и създаване на първата съвместна научноизследователска лаборатория в София в областта на млечнокиселите бактерии.


Това партньорство е от ключово значение за нас, тъй като отваря нови възможности както за разширяване на нашето международно присъствие, така и за обмен на опит и съвместна научноизследователска дейност с един от най-големите производители на млечни продукти в Азия.


Вярвам, че заедно ще продължим успешното сътрудничество и ще създадем още по-иновативни и висококачествени продукти, като същевременно запазим традициите и уникалните качества на българското кисело мляко, познато по целия свят.
Това е значима стъпка напред не само за нашата компания, но и за българската млечна индустрия, която ще продължи да се утвърждава на международните пазари.


Подписването на днешния договор, освен огромен успех за дипломацията, компаниите ни и държавите ни, е и ярко признание за силата на науката. Вярвам, че  бъдещето е нейно и че учените на "Ел Би Булгарикум" и "Мейджи" заедно ще докажат това.
Благодаря на нашите партньори от „Мейджи“ за конструктивния диалог и ползотворното сътрудничество – заедно гледаме в една посока, посветени на мисията да популяризираме българското кисело мляко по света.
Специални благодарности и за целия екип, както и всички партньори на „Ел Би Булгарикум“ – успехите са ценни, само когато са споделени", пише изп.директор Живко Живков.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бтв Синема 20 октомври 21:00ч.

Маската 1994 г. ‧ Комедия/Екшън ‧ 1 ч 41 мин

Режисьор: Чък Ръсел
В ролите: Джим Кери Стенли Ипкис Камерън Диас Тина Карлайл Питър Грийн Дориън Тайръл

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще започнете добре днешният ден

Ще започнете добре днешният ден – с ентусиазъм и