30.03.2011 17:15

Наш разигра Такси 5 в Малкия Париж

Видян 1889 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Българин предизвика истински холивудски екшън по улиците на двумилионната румънска столица Букурещ, известна като Малкия Париж заради колоритния живот там.

Нашият е откраднал такси и след дълго преследване със стрелба е бил заловен.

34-годишният български гражданин, чието име не се съобщава, е спрял такси в центъра на Букурещ и е поискал да го закарат до най-близката болница, защото се чувствал зле. Престорилият се извадил нож, когато автомобилът потеглил и заплашил шофьора. Изплашеният до смърт румънец скочил в движение от колата и успял да се обади на полицията веднага. Тогава нашият джигит се настанил на шофьорското място и отпрашил. Не знаел обаче, че такситата в румънската столица са снабдени с проследяващи устройства. Служителите на реда много скоро засекли превозното средство. Нападателят карал много бързо и преминал на няколко светофара на червено. Българинът натиснал педала докрай и отказал да се предаде на полицията. Бясната гонка продължила дълго, докато полицаите не изстреляли 12 куршума по апаша, за да го спрат. 

Мъжът е ранен в лицето от удара, но не е пострадал сериозно.

Настанен е в болница, като румънските медии не съобщават нищо за самоличността му. Срещу него са повдигнати обвинения за кражба и въоръжено нападение.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

везни