Предупреждавам г-н Радев - употребата на страховете на хората се наказва от народа!

Свързани новини

26.05.2024 19:12

Няма опция да се пращат войски в Украйна: Пеевски

Видян 1398 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Недопустимо и безотговорно е от страна на президента Румен Радев да плаши хората с откровено неистински заплахи за участие на натовски  войски за потушаване на войната в Украйна. Тази позиция на председателя на ДПС Делян Пеевски бе публикувана на сайта на Движението. Ето какво се казва още в нея:

Всеки опит за насаждане на страхове по този начин проявява или желание за нерегламентирана намеса в хода на предизборната кампания или изпълнение на целите на руската пропаганда и хибридна война.

Напомням, че всички подобни решения по Конституция може да вземе само и единствено българският парламент.

Подчертавам, че пред нас като парламентаристи никога не е стоял подобен избор, нито някой е имал подобно намерение.

Безпрецедентната ни подкрепа за Украйна е резултат от твърдото ни убеждение като евроатлантици и консенсуса за това, че трябва неотклонно да отстояваме тези ценности като помогнем да бъде прекратена антихуманната агресия.

Но, твърдо заявявам, че друга опция за подкрепа за Украйна никога не е била на дневен ред!

Предупреждавам г-н Радев - употребата на страховете на хората се наказва от народа!

Защото за българските граждани е най-важна сигурността за тях и децата им тук и сега. И всички ние сме длъжни да я гарантираме с думи и действия.


По-рано президентът посочи, че "трябва час по-скоро да се намерят дипломатически инструменти за прекратяване на войната в Украйна. Това няма да стане с повече оръжие, няма да стане с изпращането на войски от държави членки на НАТО".


На брифинг за медиите след срещата си със своя унгарски колега Тамаш Шуйок, Радев подчерта, че прекратяването на войната ще стане с повече усилия за намиране на мирни решения за това. Той припомни и за помощта, която страната ни оказва.

 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 26.05.2024 21:55

    „Недопустимо и безотговорно е от страна на президента Румен Радев, да плаши хората с откровено неистински заплахи за участие на натовски войски за потушаване на войната в Украйна. Всеки опит за насаждане на страхове по този начин проявява или желание за нерегламентирана намеса в хода на предизборната кампания или изпълнение на целите на руската пропаганда и хибридна война. Това заявява в своя позиция председателят на ДПС Делян Пеевски по повод вчерашното изявление от Будапеща на държавния глава, съобщават от пресцентъра на партията.“ Лупа Не съм симпатизант на Радев, но когато едно полуграмотно циганско говедо като Пеевски вземе да дава акъли, ми идва много. Преди 4-5 дена, съжалявам, не копирах, в Дейли Мейл, народно сайтче, англичаните ги съветват ДА СЕ ЗАПАСЯВАТ С КОНСЕРВИ МЕСО И ЗЕЛЕНЧУЦИ, БРАШНО, ОРИЗ, БОБ и всичко трайно за каквото се сетят. А вие се сетете защо.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Може би хората около вас правят нещата неумело


Може би хората около вас правят нещата неумело, но