Свързани новини

10.12.2013 12:45

Още един депутат напусна ГЕРБ

Видян 1114 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днешното парламентарно заседание започна с още един депутат официално по-малко за опозицията ГЕРБ, съобщи нюз.бг.


Като "добро утро" председателят на Народното събрание Михаил Миков обяви, че народният представител от ГЕРБ Светлин Танчев е заявил желание за напускане на парламентарната група на опозицията и регистрирането му като независим народен представител.


Припомняме, само преди седмица още един депутат от бившите управляващите Георги Марков също така изненадващо напусна групата на ГЕРБ и пожела да стане независим народен представител, който ще гласува по съвет, но все пак ще се съобразява с масовото решение на партията.


За секунди депутатите приеха и промените в Закона за здравното осигуряване, който бе дебатиран още вчера.


Промени имаше и в самия дневен ред, като предварително обявената последна точка за оспорените разпоредби на Закона за чужденците в Република България, станаха първа точка и в момента депутатите започнаха тяхното обсъждане.


Припомняме, президентът наложи вето върху закона, което управляващите не можаха да преодолеят в повторното гласуване.


"Не е ли нормално, когато някой реши, че не е съгласен с нещо, първо да го заявява на глас и след като не е съгласен да напуска и парламента", е отговорът на опозицията ГЕРБ на това, че днес те останаха официално с още един народен представител по-малко в парламента. Според бившите управляващи вече е време и те да започнат да задават въпроси и деликатно заявиха, че такова напускане на парламента е най-нормалният жест, който следва.


Изненадващо работния вторник за депутатите започна с оставката на досегашния депутат от ГЕРБ Светлин Танчев, който е поискал да напусне само парламентарната група на опозицията и да остане независим народен представител.


Минути след като това искане бе обявено в пленарна зала от председателя на Народното събрание Михаил Миков, депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на парламентарната група Димитър Главчев призна пред журналисти, че е истински изненадан и не знае какви са били мотивите на бившия си вече колега. "Групата на ГЕРБ е стабилна. И вчера, и днес имахме събиране на групата и въобще не трябва да имате някакви колебания, каквито нямаме и ние", категорично заяви Главчев. Той обясни, че Танчев досега не е изразявал до този момент никакви различни мнение или съмнения, че неправилно действа групата на ГЕРБ.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес късметът е на ваша страна

Днес късметът е на ваша страна, не го оставяйте да