19.08.2009 16:55

Плашат с прокурор мъж, съобщил за дупки по пътя

Видян 1705 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ентусиастът Сотир Сотиров, който от доста време бори дупките по софийските улици чрез горещия телефон на кметството, е бил заплашен с прокурор лично от шефката на Столичния инспекторат Веска Георгиева, съобщи бТВ.  Тя настояла той да спре да анонсира номера. Причината била, че Сотир бил досаждал със сигналите си до Инспектората и им навлякъл неприятности с верига супермаркети.


По думите на активния софиянец благодарение само на неговите позвънявания на тел. 987 55 55  били запълнени близо 200 дупки по софийските улици.


Сотиров приема като лична кауза разпространението на телефона, след като със свои средства отпечатва листовки. След една среща с инспектората се разбират дори заедно да популяризират горещия номер, който може да видите на две големи електронни табла - на бул. "Цариградско шосе" и на бул. "Вардар" в "Люлин".


Отпечатани и са и 200-300 бройки листовки и то със знанието на шефката на инспектората Векса Георгиева.  Уговорката е за 10 хил. бройки. Стига се обаче само до оформлението и печатаря и се спира. Обяснението било, че липсват пари.


Два месеца след разговора с Георгиева Сотиров бил потърсен от дознателка в 5 РПУ, която го извикала да пише обяснение. От общината писали до прокурора, че ги притеснявал.


По думите на Сотирав дознателката казала, че „въобще няма никакво престъпление и няма за какво да се захванат".


Потърсена за коментар директорката на Столичния инспекторат е била открита на почивка в Италия. Тя заявила само, че за нея той отдавна е приключен, допълват от медията.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец