Свързани новини

07.10.2009 14:07

РЗС става пълноправен член на Европейските консерватори и реформисти

Видян 1978 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По време на посещението си в Манчестър във връзка с годишната конференция на Консервативната партия на Великобритания лидерът на Ред, законност и справедливост Яне Янев и зам. председателят на партията Димитър Абаджиев проведоха официална среща с министъра на външните работи в сянка Уилям Хейг, информира БГНЕС.


На срещата Хейг е поканил РЗС да се присъедини към трансевропейската партия Европейски консерватори и реформисти (ЕКР), която ще бъде единствената алтернатива на ЕНП в дясното политическо пространство на европейската политическа сцена. Франк Барет - Главен секретар на парламентарната група на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент официално представи на Яне Янев акредитационните документи за членство на РЗС в ЕКР. Въпреки че няма свой евродепутат в Европейския парламент РЗС е единствената българска политическа партия поканена за пълноправен член на новата партия. На 13 октомври в Брюксел Янев и Абаджиев ще участват заедно с всички депутати от групата на Европейските консерватори и реформисти в първия форум за обсъждане на програмните и учредителни документи на общоевропейската партия ЕКР. На форума ще се обсъждат и финансовите параметри свързани с годишната вноска за членство в партията на ЕКР и европейската субсидия към партиите членуващи в новото дясно европейско политическо семейство.



Етикети
, , ,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци

При вас нещата ще стават трудно

При вас нещата ще стават трудно и не с темповете, с