Свързани новини

25.03.2014 14:25

Шофьорка помете трима души на тротоар

Видян 951 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Майка със 7-годишно дете и възрастен мъж бяха пометени на тротоар на бул. Сливница в София от млада шофьорка. Катастрофата стана на кръстовището на бул.Сливница и ул.Оряхово около 21,00 часа в понеделник.


Младата жена е загубила контрол върху колата, която изкочила от пътното платно, помитайки  стоящите на тротоара до автобусната спирка хора и се е забила в стълба на светофарната уредба.


На мястото са пристигнали пет линейки, пожарна и полицейски автомобили.


69-годишен мъж, 42-годишна жена и 7-годишното й дете са транспортирани в Пирогов. От пресцентъра на лечебното заведение съобщиха, че момченцето е с рана на носа, която е обработена от дежурния лицево-челюстен хирург и то е освободено за домашно лечение.


Майка му обаче остава в болницата със счупвания на двете коленни стави, комоцио, подкожен хематом на главата и рани на главата и брадата. В травматологичния комплекс на спешната болница остава и 69-годишният мъж. Той е бил опериран, тъй като има счупване на дясното коляно и счупване на лопатката.


Водачката на автомобила е откарана във ВМА със счупен крак.


Според полицията, вероятната причина за тежкия инцидент е дъждът и несъобразената с пътните условия скорост.


Шофьори твърдят, че на кръстовището, на което е станала катастрофата, има проблем със светофарите – зелената светлина била много кратка и колите преминавали с висока скорост, съобщи БНТ.


Припомняме, че през юли миналата година таксиметровият шофьор Михаил Куртев помете 12 души на спирка на Цариградско шосе. След катастрофата на 10 юли загина 25-годишната Станислава Асенова. Няколко дни по-късно в болница почина и 6-годишната Елена. Куртев бе осъден на 9 г. затвор. Мъжът се призна за виновен и делото мина по бързата процедура само за ден.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да се отвори интересна възможност

Днес може да се отвори интересна възможност, като