09.11.2008 11:34

В БСП има процес, при който ръководни кадри отбягват контакти с редовите социалисти, според председателя на БСП-„Средец”

Видян 1139 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предизвикателството, което стои в момента пред БСП са двата важни избора, които трябва да направят членовете на партията през следващата година. Това каза Румяна Сидерова, председател на районната организация на БСП-„Средец” по време на единадесетата отчетно-изборна конференция, предаде репортер на Агенция “Фокус”. По думите на Сидерова парламентарните избори и евроизборите през 2009 г. ще определят съдбата на страната ни през следващите 4 години. Според нея от тези два важни избора зависи дали България ще бъде социална държава или „отново ще бъде задушена от дясно управление”. Сидерова каза, че е „необходима консолидация сред членовете на БСП, както и провеждането на дебати, а не противоречия и разноговорене”. Тя коментира, че наличието на противоречия вътре в партията могат да доведат до срив на влиянието на БСП в обществото. „Нямаме право да оставяме страната в ръцете на нейните „нови спасители”. Трябва консолидация около ръководството на партията”, каза още тя. Председателят на организацията заяви,ч е основната задача, която стои пред партията в момента е спечелването на втори управленски мандат и по-този начин предоставяне на възможността за водене на единна и лява европейска политика. В допълнение тя посочи, че в БСП има процес, при който ръководни кадри отбягват срещи и контакти с редовите социалисти. Според Сидерова този процес трябва да бъде предотвратен, защото като негов резултат са неуспехите на изборите през есента на миналата година. Тогава посланията не са могли успешно да достигнат до избирателите.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.