20.07.2024 07:00

В Олимпиада за Олимпиадата (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Видян 427 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Олимпиада, която е на нещо като 300 км от София, е прекрасно селце в полите на Атон – третия ръкав на Халкидики, малко след по-популярното в България Ставрос на път към Урануполи. Идеално място да изгледате Олимпидата в Париж, която почва идния уикенд, в събота на 26 юли.

В съседство с Олимпиада е и най-голямата забележителност на целия регион – родното място на самия Аристотел – има си кратък мини път дотам от черквата, с която започва ривиерата на селото.

Покрай крайбрежната алея се простира плажът с малкото пристанище от едната й страна, а от другата е върволица от различни заведения. Всичко е малко, кокетно и доста спокойно – в пълен контраст с някои доста популярни сред българите близки курорти като споменатия Ставрос, съседната до него Врасна, свързана с Аспровалта.

Помага и фактът, че движението – колкото и малко да е то, е изнесено възможно най-далеч от морето, плажа и крайбрежната, за радост на бабите и внуците, които са основна публика на това прекрасно местенце. Така че то е и еко, и безшумно, а също е и с доста изгодни цени – по-евтино дори от най-скромните български курорти.

Сякаш в подготовка за Олимпиада 2024, редом с Париж, и едноименното гръцко селце е изцяло обновено, лъснато, озеленено, както сами се убеждавате от снимките в наша ФОТОГАЛЕРИЯ - ТУК.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 лили 20.07.2024 17:17

    бях там и е точно така-диво,спокойно ,зелено-море и планина и ефтино.

RSS

Най-нови

Най-лошият кошмар на Скорпиона

Най-лошият кошмар на Скорпиона

В Нюкий, Англия, има седем от тези ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

водолей