Свързани новини

06.02.2009 14:46

Задържаха убиеца на Ивана Ходак

Видян 1249 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хърватската полиция съобщи, че е арестувала убиеца на дъщерята на известен хърватски адвокат, убита преди четири месеца в центъра на Загреб.


"Убиецът (на Ивана Ходак) беше арестуван и ние узнахме неговите подбуди", заяви представителят на полицията Крунослав Боровец, цитиран от агенция Хина. Той отказа да разкрие повече подробности по разследването и само допълни, че ще бъде свикана пресконференция днес следобед. 26-годишната Ивана Ходак беше убита на 6 октомври миналата година на стълбището на жилищния си блок в центъра на Загреб насред бял ден. Убийството на Ходак, чийто баща, Звонимир Ходак, защитава пред съда бивш хърватски генерал обвинен в присвояване на средства, предизвика много спекулации в пресата, според която убийството е било извършено от мафиотските среди.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.