08.10.2024 22:10

Брадъра като Егенът за бедни + Бързи, смели, сръчни: Псевдо

Видян 958 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Имам сантимент към Биг Брадър, поради цялата енергия, която вложих в първия му ВИП вариант като инквизитор и още нещо, но стартът на новия сезон е огромен провал.


На първо място, защото е наподобителски, сиреч - най-меко казано "реплика", фейк, псевдо. Лоша имитация на Елгенът по каст, лоша имитация на Радо Тушев като Големия брат зад кадър, лоша имитация дори и на Бързи,смели, сръчни, каквито риалитита и без друго окупират в момента праймтайма и на двете частни национални телевизии (Игри на волята и Островът... на каквото е там, което преди беше Сървайвър). Само че там инфантиизмът не стига чак до криеница и замръзванка, които по-големите помним от детската градина.


На второ място, самият факт, че Нова телевизия е сложила издънката на предаването - бранд, който я направи голям и комерсиален канал преди точно 20 години, не в 8 вечерта, а в 9 и половина и то на старта, говори, че тя едва ли разчита на особен успех. А това, дето закъсня с бая време, наистина унизи докрай Брадъра. Нечувано по цял свят.


На трето място, пестено е от всичко - от продуцента, през редакторите и авторите на безумните визитки на участниците и текстове на водещите - още една много лоша имитация не просто на тв сериал, а на български тв сериал, та чак до нелепите кичозно подбрани и комбинирани дрехи, с които очевидно "героите" нямат нищо общо и ги носят точно така - като одежди на чужд човек.


Нелеп е дори наглият и очебиен продъкт плейсмент, който отблъсква, вместо да създава любопитство към нещо загатнато на екрана, какъвто всъщност е смисълът на самия продъкт плейсмънт, ако някой не е разбрал.


Ако бяхме чужденци, сигурно щяхме да помислим, че гледаме фрийк шоу или парад на жени с определена професия и техните, хм, агенти, а не с нормални и сигурно много симпатични госпожи, госпожици и господа, представени по пошъл начин.


А поради претенциите на предаването да бъде социален разрез и моментна снимка на обществото, някой би могъл да направи погрешния извод, че българският народ е съставен само от силиконови бомби и батки. Ами не е. Обаче остава обидата и самоцелното подценяване на нацията - публиката на предаването, че чак и на религията вече минава всякакви граници.


Срам ме е за всички нас!


Поне беше спазен първият закон на рекламата: "Ускорява провала на лошия продукт".


 


Борис Ангелов 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 13 октомври 21:00ч.

Вън от пещта 2013 г. ‧ Трилър/Екшън ‧ 1 ч 56 мин

Режисьор: Скот Купър
В ролите: Крисчън Бейл Ръсел Базе Кейси Афлек Rodney Baze Jr. Уди Харелсън Харлан Дегроат

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци