04.09.2024 13:57

Италианският сериал Шанс за изкупление стартира премиерно по бТВ другата сряда

Видян 617 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зрителите предстои да проследят борбата на един мъж да спаси не само себе си, но и тези, които обича най-много

Вълнуващият италиански сериал „Шанс за изкупление“ („Resta con me“, 2023 г.) тръгва премиерно за България в ефира на bTV на 11 септември (сряда) от 23:00 ч. Всяка делнична вечер зрителите ще стават свидетели на напрегнатите обрати, които съпровождат главният герой в борбата му за справедливост и изкупление. В главната роля е звездата от „Комисар Рекс“ Франческо Арка, известен с превъплъщението си на Марко Терзани в култовия сериал.

Драматичната поредица проследява съдбата на Алесандро Скудери – блестящ заместник-комисар в полицията в Неапол. Животът му е перфектен – до себе си той има любяща жена – Паола, с която очакват първото си дете, а кариерата му е във възход, особено след като успява да се натъкне на следите на една от най-издирваните престъпни банди в града. Посветен на това да събира доказателства, които биха могли да разобличат членовете на групировката, той се впуска в „следене“, докато е заедно със съпругата си.

Така двамата неочаквано попадат в епицентъра на престрелка, която разтърсва живота на младото семейство из основи. Паола е покосена от куршум и губи бебето, което с Алесандро трепетно очакват, а това я кара да се отдалечи емоционално от него, укорявайки го за проваления им живот.

Чувствайки се виновен за случилото се, Алесандро се присъединява към новосформирано звено на полицията, което работи единствено от здрач до зори. Движен от чувство за вина и жажда за справедливост, Алесандро се превръща в „нощна птица“, за да „хвърли светлина“ върху многобройните престъпления на опасната групировка и, разбира се, за да върне доверието на Паола, което е изгубил именно заради работата си.

Ще получи ли комисар Скудери „шанс за изкупление“, зрителите предстои да разберат от 11 септември (сряда). Не пропускайте премиерния италиански сериал всяка делнична вечер по bTV.





Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Държавен резерв и военновременни запаси

Асен Асенов е председател на Държавния резерв

Министерският съвет прие решение, с ...

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 08 септември 21:00ч.

Мъжът със златния пистолет

Режисьор: Гай Хамилтън
В ролите: Роджър Мур, Кристофър Лий, Брит Екланд

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв