Конкуренцията между четиримата треньори този път се очертава да е по-сериозна и оспорвана от всякога

Свързани новини

26.08.2024 11:30

Новият сезон на Гласът на България стартира ударно с два ексклузивни епизода

Видян 730 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нов „Супер пас“ бутон в ръцете на треньорите сменя рязко посоката и обърква плановете на всички в шоуто. Петя Дикова става водеща на „Гласът зад кадър“.


Новият сезон на „Гласът на България“ започва на 14 и 15 септември с два ексклузивни епизода - в събота и в неделя от 20:00 ч. по bTV. Звездните треньори – DARA, Мария Илиева, ГРАФА и Иван Лечев, вече са готови за грандиозния старт на единадесетия сезон на обичаното музикално шоу и нямат търпение да се впуснат в търсенето на „гласа на България“ за 2024 г.


Нова енергия, емоция и страст на сцената ще внесе и новата двойка водещи на предаването – Боряна Братоева и Владимир Зомбори. Актьорите са едни от най-популярните, талантливи и харизматични лица у нас и са истински фенове на „Гласът на България“.


Конкуренцията между четиримата треньори този път се очертава да е по-сериозна и оспорвана от всякога, защото в ръцете си всеки от тях ще има нов „Супер пас“ бутон. Той дава правото на всеки от тях да го използва само веднъж по време на кастингите на тъмно, но затова пък с мигновен и направо зашеметяващ ефект. Натискането на „Супер пас“ бутона на секундата ще „блокира“ всички останали треньори и може тотално да обърка плановете и развоя на събитията в шоуто. От друга страна, „Супер пас“ бутона гарантира място на участника, заради когото е натиснат и буквално го „изстрелва“, към вокалните двубои.


В предстоящия вълнуващ, емоционален и пълен с изненади сезон треньорите ще продължат да имат и „Блок“ бутон пред себе си, който запазва функциите си от предишния сезон, а с него всеки от тях може да „блокира“ конкретен треньор в стремежа си да привлече желания участник в своя отбор.


„Нямам търпение да посрещна най-готините, шарени и весели пеещи хора, които, разбира се, ще изберат „отбор DARA“, усмихва  се поп звездата DARA, която няма никакви намерения да се размине с победата този сезон.  


„Вълнуващи, докосващи и много ярки гласове ще чуем на сцената на „Гласът на България“ тази есен. Вярвам, че ни очаква един много различен и специален сезон, а защо да не го наречем направо – „моят сезон“, заявява уверено и поп дивата Мария Илиева, която влиза в шоуто с още по-голям хъс и страхотно настроение.


„Това е най-доброто музикално шоу в България и съм убеден, че този сезон ще е изумителен“, добавя и ГРАФА, който ще бъде голяма заплаха за останалите треньори.


„Всичко е добре, когато свършва добре, а аз бих добавил: „за Иван Лечев“! Тази година шоуто ще е наистина страхотно, а вие можете да се досетите кой ще триумфира на финала!“, включва се с типичния си шеговит тон и Мастър Лечев, който неслучайно вече осем години е треньор в шоуто.


Специална роля в единадесетия сезон ще има и Петя Дикова, която ще е водещ на подкаст епизодите „Гласът зад кадър“. Те ще бъдат достъпни на glasat.btv.bg всеки понеделник.

Не пропускайте старта на „Гласът на България“ – на 14 и 15 септември с два ексклузивни епизода – в събота и в неделя от 20:00 ч. по bTV и в каналите на предаването в социалните мрежи.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Преди обед

Новият сезон на Преди обед стартира на 2 септември по bTV

Кой ще заеме мястото до Петър Дочев ще ...

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци