Свързани новини

11.06.2009 08:45

България загуби нещастно от Израел с 3:4

Видян 1316 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младежкият национален отбор на България игра цяло полувреме с човек по-малко и загуби с 3:4 от Израел в европейската квалификация, която се игра на стадион "Георги Аспарухов", предаде БГНЕС.


Българските младежи откриха резултата във втората си евроквалификация още в 3-та минута. Младата звезда на Пирин Спас Делев проби отдясно и центрира към Лъчезар Балтанов, който с глава прати кълбото в далечния ъгъл на стража Харуш за 1:0. Гостите обаче успяха да изравнят резултата в 6-та минута. Коен изведе много добре Цейри по десния фланг, а той просто прати топката покрай плонжа на Караджов в мрежата на "лъвчетата" за 1:1.
Израел поведе с 1:2 в 29-та минута, когато стражът Иван Караджов излезе неразчетено при едно центриране от фаул. Топката мина над него и попадна в Каял, който с глава нямаше как да сгреши. В 45-та минута, България остана с човек по-малко, след като реферът Калопулис показа директен червен картон на Спас Делев, който удари противник без топка. В 54-та минута, Темиле бе оставен сам при едно центриране и направи с глава 1:3. Младата звезда на Литекс Момчил Цветанов обаче намали на 2:3 в 59-та минута. Тонев продължи с глава топката към Цветанов, а той с плътен шут с левия крак вкара втория гол за България. В 67-та минута, Момчил Цветанов центрира от фаул в наказателното поле на Израел, където Иван Иванов вкара за 3:3. Бранителят на ЦСКА удари и греда в 82-та минута.
Бен Сахар обаче се озова сам срещу Караджов в 90-та минута и донесе победата на гостите с 3:4. Така България продължава да няма точков актив в европейските квалификации, след като загуби и първата си среща - гостуването в Казахстан. На 4 септември България приема в София отбора на Черна Гора. На стадион "Георги Аспарухов" не присъстваха нито президентът на БФС Борислав Михайлов, нито отговорникът за националните отбори Наско Сираков.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби