12.12.2016 15:32

Добър жребий за Лудогорец

Видян 1258 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


 Лудогорец изтегли сравнително добър жребий за елиминационната фаза на втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа. Шампионът на България ще срещне в 1/16-финалите на турнира датския шампион Копенхаген. Първият мач между двата отбора ще бъде на 16 февруари в София, а реваншът ще бъде седмица по-късно в Дания. Жребият може да бъде определен като приемлив, защото разградчани не бяха поставени в тази фаза на турнира и можеха да се паднат с далеч по-класни съперници като Тотнъм, Рома, Лион и руския Зенит.


Копенхаген участва в груповата фаза на Шампионската лига, както Лудогорец. В компанията на английският шампион Лестър, Порто и Брюж, тимът от Дания записа две победи, три равенства и само една загуба  и по този начин се класира на трето място в групата.Датчаните не допуснаха гол в нито едно от домакинствата си, а единствената загуба в най-силния европейски клубен турнир регистрираха срещу английския Лестър.


Наставникът на родния шампион Георги Дерменджиев заяви, че е доволен от изтегления жребий, но не трябва да има излишна еуфория, след като съперникът е събрал цели 9 точки в груповата фаза Шампионската лига. Това е един наистина много добър отбор заяви Дерменджиев.


Финалът на турнира Лига Европа тази година ще се проведе в шведската столица Стокхолм.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

скорпион