21.07.2009 15:57

Двама дойдоха на проби в Академик София

Видян 1274 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Днес към лагера на Академик в Пампорово се присъединиха бившият нападател на Миньор (Перник) Борислав Дичев и защитникът Антон Вергилов, който е юноша на Левски. И двамата футболисти не са подписали договор с клуба и тепърва ще се водят преговори по този въпрос.
Борислав Дичев е централен нападател. Роден на 28.06.1979г. в София. Спотната му кариера преминава съответно през отборите на: Академик (Сф), Септември (Сф), Дунав, Светкавица, Берое, Белите орли, Видима-Раковски и Миньр (Пк). Има 4 мача за младежкия национален отбор.
Антон Вергилов е защитник от школата на Левски (София). Роден на 31.01.1985г. в София. Освен за Левски Вергилов играе и за отборите на Родопа, Берое и Марек. За купата на УЕФА е изиграл 3 мача за Левски. Има 1 мач за националния отбор и 16 мача за младежкия национален тим.
Подготовката на Академик върви по план и треньорското ръководство в лицето на Красимир Борисов и Самир Селимински избистрят състава за предстоящия сезон. В сряда "студентите" играят контрола с ФК Съединение 2007, а в петък, когато приключва лагерът на път за София, ще изиграят една контролна среща срещу Спартак (Пловдив) в града под тепетата. Останалите проверки до началото на първенството остават непроменени - на 29ти юли срещу Чавдар (Етрополе) и на 1ви август срещу Пирин (Благоевград). Информацията е на БГНЕС.



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

везни