Свързани новини

10.07.2009 10:28

Шампионска лига започва по PRO.BG още другата седмица

Видян 1952 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата среща на Левски - шампион на България от квалификациите на „Шампионска Лига” ще се излъчи на 15 юли от 19:45 по PRO.BG, съобщиха от телевизията. 


Най-силният клубен футболен турнир в света - „Шампионска лига” - стартира по телевизията още от следващата седмица с първия мач на шампиона на България – „Левски”. Медийната група на PRO.BG се пребори за правата за излъчване на квалификационните мачове на „Левски” и „Черно море”. Феновете ще могат да гледат на живо както техните гостувания на чужд терен, така и домакинствата им на родна земя през следващите две седмици.


Първият мач ще е  на 15-ти юли, сряда, на стадион „Герена”, където сините ще са домакини на „Сант Жулия” от Андора. Поредният поход на „Левски” към Европа зрителите ще могат да гледат в пряко предаване по PRO.BG от 19:45 часа.


Часовете на другите  срещи ще бъдат анонсирани допълнително идната седмица. Отборът на „Черно море” от своя страна, ще посрещне „Искра Стали”, Молдова, на 16 юли в борбата за влизане в „Лига Европа”. 


Другата изненада на медийната група е приятелската среща между отборите на „Борусия” Дортмунд и ”Реал” Мадрид, в която за първи път на терена заедно ще играят двамата най-скъпи футболисти в света, преминали през лятото в „Реал” Мадрид - Кака и Роналдо, а българинът Димитър Рангелов ще дебютира за Дортмунд. 


Освен по телевизиите, всички мачове ще се излъчват и на живо, онлайн, на www.ring.bg



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес може да се отвори интересна възможност

Днес може да се отвори интересна възможност, като