17.07.2009 18:35

Уолкът: Трябва да се научим да взимаме грозни победи

Видян 1369 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младата звезда на Арсенал Тио Уолкът заяви, че "артилеристите" трябва да се научат да печелят победи и с грозен футбол, ако искат да се видят как вдигат купата за шампион във Висшата лига на Англия, информира БГНЕС.


Младото крило заяви в интервю за вестник "Таймс": "Ние трябва да правим и мръсни неща. Понякога не е достатъчно само да играеш красив футбол - понякога трябва само да търсим резултата, победата, трите точки. В турнирните състезания например никой не помни мача, след като резултатът е в твоя полза. Арсенал просто трябва да вкара тази философия в играта си. Манчестър Юнайтед и Челси вършат такива номера и се възползват от шансовете си, въпреки че е истина и това, че всички ние в Арсенал трябва да подобрим начина си на игра".
Уолкът освен това добави, че се надява най-после Арсен Венгер да го пуска като централен нападател. Той заяви: "Мениджърът ми каза, че най-вероятно ще почне да ме пуска в атака. Това е моята истинска позиция, но както и да е, аз бих играл на всяко едно място за Арсенал. Искам да подобря финалното си докосване и да бележа голове. Играчите биват оценявани по головете, които са вкарали, а аз искам да реализирам този сезон над 15 попадения. Обичам да се измъквам зад защитата, да бележа и да създавам голове. По това ще ме оценят хората, така че очаквам с нетърпение началото на новия сезон".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес пред вас може да се очертае възможност за израстване в кариерата

Днес пред вас може да се очертае възможност за