Новият електрически седан 2025 E-Tron GT

Свързани новини

13.07.2024 07:47

Новият електрически седан 2025 E-Tron GT е най-мощното Audi в историята

Видян 3622 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Докато пуристите могат да спорят за стойността на неоспоримо спортния електрически седан Porsche Taycan, не се чува много шум около неговия корпоративен брат Audi E-Tron GT. Както се предвиждаше от актуализацията на първия, вече има преработена и обновена версия на Audi, която ще се предлага в три варианта на оборудване занапред. Ето какво можете да очаквате откъм характеристики и стойност за линията на Audi E-Tron GT през 2025 г.

От Audi твърдят, че са успели да свалят няколко килограма от теглото на нетния акумулаторен пакет с капацитет 97 kWh, като същевременно са получили 12% увеличение на капацитета за съхранение на енергия от 33-те клетъчни модула благодарение на оптимизираното охлаждане.

 Капацитетът на енергията за рекуперация е нараснал от 290 на 400 kW сега. Audi твърди, че максималният пробег на актуализирания E-Tron GT е над 370 мили при идеални условия в Европа (без да уточнява коя модификация), така че за по-точна цифра ще трябва да изчакаме и да видим какво ще каже американската EPA. Окачването е цялостно преработено, с нова "двукамерна, двуклапанна" програмируема настройка на въздушното окачване, която може да се накланя и да завива в завоите, за да поддържа автомобила по-равномерен (подобно на настройките на окачването на новите Porsche Panamera и Taycan).


Първата от трите модификации е Audi S E-Tron GT с леко променен външен вид, който включва черна маска около носа, решетка на радиатора с триизмерен ефект, въздушни завеси в долната част на бронята и ивица боя в цвета на каросерията за приятен контраст в предната част. В задната част е разположен дифузьор със страхотни вертикални ребра, с инкрустация в цвета на каросерията. Всички E-Tron GT могат да се похвалят със задвижване на всички колела, а моделът S развива 670 к.с. (500 kW) и ускорява от 0 до 100 u;/ч за 3,4 секунди. В изпълнение S могат да се получат боядисани в червено спирачни апарати.


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец