Свързани новини

14.04.2010 12:11

Двойка в Израел грабва лотарийни $ 20 млн.

Видян 1431 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Двойка, спечелила най-голямата в Израел награда от лотария получи $ 20 млн. долара с 4-месечно забавяне, съобщава БГНЕС.


Двойката притежавала билета, забравен сред купчина листове и стари лотарийни форми у дома им. Най-накрая двамата открили загубения билет и проверили, за да се уверят, че именно той съдържа печелившата комбинация от числа. На пресконференция по повод спечелената от тях награда двамата се появили с маски, за да прикрият самоличността си. От получените средства според законодателството на страната 25 % се удържат за данък. “Печалбата дължим на съпругата ми, която ме накара да потърся билетите, защото иначе едва ли бих ги намерил“, признал мъжът. След като установили, че те са щастливците, двамата незабавно отишли до близък магазин малко преди края на работното му време, за да проверят размера на печалбата. В магазина настанала пълна тишина когато мъжът и един от помощниците започнали да броят нулите на печалбата. Всички останали шокирани от размера на сумата. Двамата победители твърдят, че печалбата няма да промени начина им на живот. Същевременно обаче мъжът признава, че сега щял да осъществи мечтата на живота си и да учи астрономия.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще изпитвате желание да помагате на другите

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще изпитвате желание да помагате на другите, но