Свързани новини

01.03.2010 15:19

Фандъкова се нареди на опашката пред НАП

Видян 1264 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Около половин час прекара кметът на София Йорданка Фандъкова, изчаквайки да дойде редът й за плащане на данъци пред Териториалната дирекция на НАП на ул."Гурко", предаде БГНЕС.


Тя поздрави данъчните за добре свършената работа, тяхната оперативност и професионализъм. Още първия ден за плащане пред НАП се бяха наредили десетки души, за да се разплатят с общината за Данък сгради и таксата за битови отпадъци. Кметът определи стойността на данъците като нормална и припомни, че тази година те не са увеличавани. Столичани не се поколебаха да се оплачат на Фандъкова за всичко, каквото ги вълнува. "Искрено се надявам да получим висока събираемост още повече, че общината има вече и възможността да прави ревизии и да запорира сметки. Дай Боже да не се стига до това", коментира Фандъкова. Тя припомни, че на предишната сесия на Столичния общински съвет беше повдигнат въпросът за паркинга на Народното събрание, след което е постановена проверка. Оказва се, че Столична община има сключен договор за 18 хил. лв на месец за двата паркинга - на площад Александър Невски и бул. "Александър Първи" за 185 места. Договорът е подписан от Бойко Борисов през 2008 г.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

рак