Свързани новини

21.04.2009 17:24

Олигарсите: Аня – тъжното фиаско на гербовата марка на века

Видян 11184 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Политбюро пирува – Аня е там.


СДС митингува – Аня е там.


ГЕРБ търси районни кметова – Аня пак е там с кандидатура за район Студентски.


Вероятно това не са всички извънсценични превъплъщения на секссимвола на последните 29 години, който като гербова марка прилепва на всякакви епохи.


Пенчева по това много напомня на Лили Иванова по жаждата си за внимание и задържане на позициите на всяка цена от векове за векове.


Жалко е, когато един положителен образ, граден 3 десетилетия се срива пред очите на драгия зрител за броени дни. Но процесът е необратим...


Цяла България коментира драмата Аня Пенчева срещу Ивайла Бакалова, разиграла се “по телевизора”. След повече от 2-часовото телевизионно досаждане на театралната прима в понеделник вечер и предстоящия тази вечер нов “двубой”, замислен и нареден на ВИП Брадър от Пенчева, най-добре ще е Аня да си търгне от шоуто!


Защото в противен случай зрителите ще си тръгнат от благотворителната игра за звезди на Нова телевизия. В шоубизнеса има едно просто правило – човек трябва да знае кога да приключи номера си. Или както казва Царят, макар по адрес на бившия си бодигард Бойко: “Да внимава да не си повярва”.


Въпреки камерите и денонощното наблюдение в Къщата и въпреки актьорското си образование, най-възрастната в шоуто (52) не успя поне да се престори на милосърдна и чистосърдечна жена, да се отнася към съквартирантите като към нейни деца. Тя показа качества, заради които и в реалния живот сама си създава врагове и неприязън към себе си.


Също като Галка от Каризма, която преди 3 години влезе във ВИП Брадър 1 като ангелче и излезе с негативен имидж.


Пенчева открай време се има за примадона, а на всичкото отгоре си вярва, че е секссимвол дори на тия години. Професорът – театрален критик Юлиян Вучков заяви в Голямата уста: “Аня ми омръзна. Да спре да се самонатрапва. Да каже нещо умно”.


Именно заради тези комплекси на жената от Троян, всяко младо и амбициозно момиче, което се появи и дели мегдан с нея, мигновено се превръща в трън в очите й.


Пример за това е набиращата популярност актриса Виолета Марковска, срещу която също се озъби в шоуто Денсинг старс, макар и не така страстно, както срещу Ивайла.


Преди години Аня кръстоса шпаги и с Нели Врангова в Народния театър, когато съпругата на Александър Морфов набираше страшна скорост в академичната трупа и заплашваше да засенчи Пенчева.


Големият й проблем всъщност е, че актрисата няма нито една голяма и запомняща се роля за толкова 29 години в шоубизнеса (през 1980 г. завършва ВИТИЗ в класа на проф. Сашо Стоянов).


Класическите й превъплъщения в киното са поддържащи – в Хан Аспарух, където се съблича, и във Време разделно, където главната роля на Елица е дадена на Калина Стефанова, а Аня играе Севда.


По ирония на съдбата, дори голямата й професионална награда Аскер е за поддържаща роля. През 2002 година.


А има и главни. Преди 5 години се изявяваше в по-неуспешния сериал на Нова телевизия - Хотел България, където ролята й е наистина централна, заедно с тази на русокосата манекенка Деси Зидарова.


Мъжът й Ивайло, син на великата и наистина народна актриса Славка Славова и човек на място, е много против медийните походи на съпругата си, което сам призна по Нова.


Между другото, неговата майка никак не била “за” синът й да живее с Аня, тъй като я познавала. Двете са от един театър. После, както самата Пенчева признава, голямата дама се примирила със снахата от Троян.


Кое, освен верността към Дарина, с която Аня дори не е близка, разпали войната в тв къщата?


Един плакат. Което само по себе си е доказателство, че обрисуваният пред вас образ, е достоверен.


След конкурса коя е най-красива в Къщата, ловко замислен от интриганта ВИП Брадър и спечелен от Ивайла, нейният образ краси хола на съквартирантите. И избожда очите на Аня. Човекът, който познава актрисата най-добре – нейният бивш съпруг Сашо Диков, придаде публичност на този факт. И го постави в основата на грандиозния конфликт между Пенчева и Бакалова.


19 минути призовава своите вече над половин милион читатели в цялата страна: спасете Аня и това, което е останало от имиджа й, като гласувате Ивайла Бакалова да остане в къщата на ВИП Брадър!




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

скорпион