19.12.2008 17:39

Родилка почти роди в такси заради протестите

Видян 1504 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Млада жена беше на път да роди в такси в центъра на София, след като полицаи отказаха да пропуснат автомобила с родилката през протестното шествие на земеделските производители, съобщи Дарик. Драмата се разигра на кръстовището на бул. „Дондуков" и ул. „Бяло море". Шофьорът на таксито Красимир Младенов потърси помощ в редакцията на Дарик радио. След намесата на журналисти от медията, столичният КАТ реагира светкавично и родилката беше откарана в АГ „Шейново", където на бял свят се появи Анабел.


Ето какво разказа шофьорът на таксито, в чиито автомобил се разигра драмата:


„Тръгнахме с жената от квартал „Христо Ботев” и попитах колегите по станцията къде има задръстване. Те ми казаха, че земеделците са блокирали движението с трактори. Получи се така, че не мога да мина от никъде. Застанахме блокирани на ул. „Бяло море” и „Дондуков”, включих аварийните фарове. Видях един регулировчик и му обясних, че карам родилка, че бебето вече е на път. Той ми отговори, че него не го интересува и да седя и да чакам да мине колоната от земеделски машини. Тогава се обадих да повикат Бърза помощ, защото жената започна да ражда в колата. Половин час чаках на улица „Бяло море”. Линейката каза, че до минута ще е при нас, но не се появи. Тогава колега е звъннал на Дарик и вие сте реагирали на случая".


Какво стана, пуснаха движението?


"Не, само мен ме пуснаха. Спряха колоната от трактори, защото жената започна да ражда и нямаше какво да се направи".



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак