Viasat Nature

Свързани новини

30.11.2023 13:41

Сан Андреас и Дивата Белгия по Viasat Nature

Видян 915 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


През декември Viasat Nature ви кани в рядко вижданата южноамериканска пустиня, дом на изненадващи създания, които оцеляват в зони, вариращи от могъщите планини на Андите до нос Хорн – с „Патагония: тайният земен рай“ – нова поредица в три части от 10 декември в 15:35 часа. „Дивата Белгия“ – от 4 декември в 20:00 часа е не по-малко екзотична, обаче. В рамките на три епизода показваме удивителната белгийска природа.В рамките на три епизода показваме удивителната белгийска природа. Оставащите части от дивия свят на Белгия ще разкрият не само красотата на природата, но и постепенно ще покажат връзката на човечеството с нея.


Това е пътуване от бистра вода до изложен на атмосферни влияния бетон; всеки епизод започва от един от природните елементи, които предлагат различна перспектива за света около нас. Тези елементи ще ни научат да виждаме майката природа в съвсем нова светлина - веднъж видяното не може вече да се забрави.  Калифорния е една от най-активните сеизмични зони в света. Разломът Сан Андреас е пресечна точка на две тектонични плочи, които след това се разделят, и се простира през Сан Франциско и Лос Анджелис. Филмът „Сан Андреас: надпревара с времето“ говори за това – от 5 декември в 20:35 часа.

 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 04 август 00:00ч.

Дивергенти 2014 г. ‧ Екшън/Сай-фай

В ролите: Шейлийн Удли Беатрис Прайър Тео Джеймс Four Майлс Телър Питър

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.