Свързани новини

20.03.2009 16:06

Два проекта по Програма за развитие на селските райони внесе Община Козлодуй

Видян 1083 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В средата на седмицата Община Козлодуй внесе два проекта по “Програма за Развитие на селските райони 2007-2013” към Министерството на земеделието и храните.


Единият проект е на стойност 1 954 554 лв. и включва реконструиране на част от уличната мрежа и улично осветление в жк. 3 – север. Предвидено е и възстановяване на тротоара, уличната настилка и осветлението, което ще подобри ежедневния достъп до жилищните и обществените сгради, ще се осигури спокойното и безопасно движение на децата и ще подобри качеството на живот на хората,предаде за БГНЕС Деница Александрова, експерт "Връзки с обществеността" в общината.


Вторият проект “Ремонт и реконструкция на Народно читалище Храм-паметник Христо Ботев 1879- гр. Козлодуй” е на стойност 449 048 лв. Ремонтните дейности обхващат зрителната зала на читалището, фоайето и касата за продажба на билети и фасадата. Предвижда се изграждането на рампа, както и оборудване на наличните помещения. С цялостния ремонт на читалището се цели завършването на реконструкцията на цялата сграда. С реализирането на този проект ще се обезпечи дейността на читалището като стожер на българската култура и автентични традиции, като проводник на родолюбие и основни ценности на българското общество.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв