Свързани новини

10.07.2009 09:44

Я. Стоилов: Доверието не се печели с ПР-агенции

Видян 1421 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не бива БСП да изпадне след време в ситуацията на десните партии, които сега се радват на 6.8% подкрепа, каза Янаки Стоилов от лявото крило на БСП, цитиран от БГНЕС.


Силното нарастване на активността на изборите и слабите резултати на БСП показват, че хората не видяха по време на управлението на Тройната коалиция истинска реална борба с корупцията и усилия за преодоляване на бедността. Курсът на ръководството на БСП продължи да се затваря и да не чува гласовете на хората вътре в партията, посочи Стоилов. Според него трябва да се състои извънреден конгрес с нови делегати. Конгресът трябва да обсъди и нов председател на партията. Не може повече БСП да се дели на кланове и олигарси, категоричен е Стоилов. Нашите гласоподаватели ни питат защо в ръководството на партията има червени милионери, защо има хора, които са се провалили в правителството и сега са отново избрани за депутатите. Има един праг от доверие, който е изчерпан, подчерта Янаки Стоилов. Това беше заложено още на последния конгрес, когато нищо не се случи и не беше начертана стратегията на партията и не беше предвидена подготовка за предстоящите тогава избори. "Моята тревога е БСП да не загуби своята водеща политическа роля в България, да се сниши и да стане една периферна партия", опасява се Стоилов.
От своя страна членът на изпълнителното бюро на БСП Антон Кутев каза, че БСП е най-демократичната партия в България. Той се съгласи с Янаки Стоилов, че има слабости в управлението, но допълни, че това е първият цялостен мандат на БСП във властта по време на прехода. "С ДПС ние поехме много негативи", посочи Кутев.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес вашето умение да комуникирате ще бъде ключово

Днес вашето умение да комуникирате ще бъде ключово за