19.01.2009 09:22

Интриги помрачиха сбирката на царистите във Варна

Видян 3840 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски не почете форума на жълтите във Варна, който се смята за неофициално начало на предизборната кампания на партията. Той призова в обръщение до делегатите за "единство, позитивизъм, работа с хората по места". Царят предупреди своите хора да не се влияят от агресивното говорене вляво и вдясно.


Зле прикритата вражда между групата на Илчо Дуганов, оргсекретар на НДСВ и Милен Велчев, зам.-председател на партията, обаче си пролича и на конференцията. Бившият финансов министър стоя във Варна само в петък, а Дуганов пристигна в събота. На негова страна са областните координатори, а Милен Велчев е подкрепян от т. нар. лондонски юпита. Битката между тях ще се разрази при реденето на кандидат-депутатските листи, но Симеон отсега съзнава колко ще му е тежко да ги вразуми и консолидира, тревожат се царисти.


Безпардонното поведение на шефът на жълтата парламентарна група Пламен Моллов възмути колегите си и предизвика гневните им реплики: "Идат избори, всички ни гледат под лупа, а той дори не крие вече връзката си с Поли Карастоянова. Царят е семействен човек, държи на фамилното начало и семейните ценности и ако научи, много ще се възмути. Той е гласувал доверие на Моллов да заема такъв отговорен пост, а Пламен излага него и всички нас, Да прави каквото си иска, ама дискретно, не да трупа негативи на партията". Депутати и министри се възмущаваха, че Моллов се е наложил да не канят председателката на Държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова на конференцията, за да може да се изяви неговата приятелка Карастоянова, която дава мило и драго да стане някакъв шеф в туризма.


Сестрата на министър Николай Василев - Диана Настева, 37-годишна майка на 2 деца, стана член на НДСВ по случай регионалната конференция: "Говорим за промяна", организирана от брат й в родния им град Варна. Новината обаче не е, че Диана е станала член на НДСВ, а защо едва сега? Толкова ли са закъсали в тая партия, та вече се налага да я подкрепят спешно роднините на управляващите?!, питаха се варненци.


Иначе Мария Илиева пя за делегатите в полупразната зала на фестивалния комплекс, стопанисван от бащата на жълтата евродепутатка Биляна Раева. Публиката реагираше досадено на "хитовете" на скъпоплатената певица и се оживи едва на евъргрийна "Беса ме мучо", когато на сцената излезнаха да потанцуват младежи в жълти тийшъртки барабар с Владо Каролев, Минчо Спасов и варненският координатор Дяков.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.