Свързани новини

11.08.2009 16:50

Леля Цецка продължава да лъже

Видян 2043 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефката на парламента леля Цецка продължава да сипе лъжи. Бившата членка на БКП, сега на ГЕРБ, първо мамеше, че депутатите нямало да почиват и 2 дни по-късно ги разпусна. После излъга, че комисиите на парламента щели да работят и без пленарни заседания. Накрая отиде за седмица на море. Когато медиите написаха, че се пече на резиденция Евксиноград с Първанов, тя отрече. Вчера в. Труд опроверга и това – била е в Татовия и Фердинандов почивен дом. Пред бТВ леля Цецка се обиди от въпросите за ваканцията и отново изменти – от 5 работни дни си отдъхнала само 2, защото през другите имала “лични работи”. Освен това тя обвини драгия зрител, че много я е изморил с изборите си, в които трябвало да прави кампания.


Само една комисия на парламента се е събрала и то само веднъж за 10 работни дни, които ще бъдат платени на депутатите като 1 заплата или средно по над 1000 лева на калпак. Депутатка от ГЕРБ обясни в пресата, че почивката се налагала поради ремонт на новите апартаменти на властта. Всичко това става под ръководството на заместващия леля Цецка – Лъчо Мозъка. За да хвърли прах в очите на народа, ръководството на НС даде пресконференция за делата на старата администрация.


Вместо новите работи уж закритото от тях Министерство на държавната администрация, показа бТВ. Чиновниците чакат “ликвидационен съвет”, а той все не идва. Голяма част от тях ще бъдат преназначени до 2013, тъй като дотогава не могат да бъдат уволнени или съкратени по заповед на Евросъюза.


Вероятно и чиновниците на ексвицето Меглена Плугчиева ще останат на работа. Новата отговорничка за Брюксел – синята активистка Юлиана Николова, имала нужда от помощници на щат. Въпреки обещанието на премиера, че Божидар Димитров като министър без протфейл ще има само една секретарка, и на него ще бъдат зачислени адиминистратори.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Ще изглеждате доволни от себе си

Ще изглеждате доволни от себе си и в съгласие със