Свързани новини

16.01.2011 16:15

МВР хвана за гащите курортните каки

Видян 1329 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За 4 часа в цяло Пампорово уловиха 3 проститутки и 2-ма сутеньори. Нашата полиция ни пази не само на песен. Масова акция за 4 часа се проведе в зимния курорт Пампорово, който е собственост на премиершата Цв. Бориславова. Обект на проверките бяха десетки хотели, 7 дискотеки и търговски обекти.


„Специализираната полицейска операция беше с цел противодействие на проституцията и разпространението на наркотици”, заявиха от областната дирекция на полицията в Смолян. В акцията са участвали служители на сектор Борба с организираната престъпност, полицаи от Смолян и жандармеристи от Кърджали. В резултат на масираните проверки са задържани всичко на всичко 3 проститутки и двама сутеньори, които пред властите се представили за „охранители” на жриците на любовта. В хотелската стая на единия, който е бил от Враца, антимафиотите са открили близо 4 грама марихуана, опаковани в прозрачен плик. Една от проститутките, на 35-години, е съхранявала кафяво прахообразно вещество с тегло 1 грам, което при полевия наркотест също е реагирало на марихуана. Задържаните са отведени в районното управление в Чепеларе и са им съставени протоколи за предупреждение по Закона за МВР. По случая се води досъдебно производство. По това време на годината зимните курорти са предпочитано работно място за проститутки и сводници, които използват потока на чужди туристи, за да натрупат бърза печалба. По тази причина антимафиотите ще продължат с акциите в Пампорово и другите курорти до края на сезона.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец

Наред с материалната сигурност

Наред с материалната сигурност, днес ще търсите и