Свързани новини

08.08.2014 14:25

Няма замърсяване на въздуха след взрива в Костенец

Видян 1493 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няма замърсяване на въздуха в Костенец. Това са установили експерти от Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ)-София. Качеството на въздуха е анализирано от подвижна лаборатория по 25 показатели. Отклонения не са установени по нито един от тях, уверяват от Министерство на околната среда и водите (МОСВ).



Замерванията на въздуха в района на военния завод са направени от екип от експерти от Регионална инспекция по околната среда и водите - София и от Изпълнителната агенция по околна среда.



„Измерванията са направени на площадката пред завода и резултатите не показват отклонения от нормите за качеството на атмосферния въздух. Повторни замервания ще бъдат направени и по посока на облака и резултатите от тях ще бъдат своевременно оповестени на компетентните органи и обществеността", коментира ситуацията директорът на РИОСВ - София Ирена Петкова.



В момента екипът измерва качеството на атмосферния въздух и в района на жилищата в най-голяма близост до инцидента. По предварителни данни там също няма повишения на показателите на качеството на атмосферния въздух.



От екоминистерството уверяват, че са в непрекъснат контакт с компетентните органи.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сутринта ще Ви води любопитството

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Сутринта ще Ви води любопитството и желание за