Свързани новини

01.04.2010 13:36

Първанови затънаха в дългове

Видян 2950 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Икономическа криза тежко тресна първото семейство! 160 378,06 лв. кредит или по 1236 лева на месец има да изплаща големият син на президента Владимир при заплата от 792 лева.


Пробвайте вие да изтеглите кредит от наша банка при доход с петстотин лева по-малък от месечната вноска по борча! Ще изтеглите, ама друг път.


Логиката подсказва, че таткото вероятно помага на наследника. Ще да му е доста трудно. Президентът е декларирал 80 000 лв. заем, който му тежи на заплатата и хилядарка от нея отива да покрива борча.


С безработна жена и тежките разходи по поддържане на огромния мезонет


Първанов е направо на ръба. При 213,4 кв.м площ само парното струва минимум 600 лева! За костюмите от 2-3 бона не е известно откъде спестява. Пък трябва и да се храни човек. Всъщност, сега си обясняваме ловната страст на главата на първото семейство.


Интересно е да се знае откъде Владимир е взел 26 000 евро или 50 851,58 лв., които е внесъл като самоучастие за закупуването на въпросното жилище в Манастирски ливади. Не ще да ги е спестил от трудова дейност.


И тези разходи не са всичко. Покупката на жилищния имот става само няколко седмици, след като Владо заедно с брат си Ивайло купи магазин за 80 000 лв. в столичния квартал Хиподрума за офис на общата им фирма Айви СМ, както писаха колегите от 168 часа. Направо не ни се мисли как се покриват режийните на фирменото помещение при това безпаричие в президентското семейство.


Според търговския регистър съдружничка в бизнеса е секретарката на баща им


Марияна, която по съвместителство е сестра на депутата от БСП Кирил Добрев. Всъщност красавицата е също така и приятелка на големия син на президента, което бе демонстрирано зад кулисите на Шоуто на Слави при последното участие на държавния глава неотдавна. Владо и Трифонов от своя страна са комшии – и двамата живеят в луксозни сгради на един хвърлей място.


Майтапът настрана, Марияна Добрева се оказва по-изгодна партия от сина на президента, така че


ако един ден има брак по сметка, той ще е от страна на първото семейство


Макар и само секретарка, тя е доста имотна девойка. Повече подробности по темата очаквайте в следващия брой!!!


В знатната група трябва да включим и продавача на апартамента. Това е фирмата Крит. Оказва се, че съдружник в Крит дизайн според имотната му декларация е Васил Калинов.


Наричан още Баща на олигархичните заменки, той е виден червен депутат в миналото Народно събрание. Васил Калинов, който бе назначен с указ на президента за посланик в богатата на петрол кавказка република Азербайджан, си е купил апартамент за над три пъти повече пари от президентския син.


Той е платил за 70 кв. м 220 000 лева, докато Владо Първанов е взел 213 квадрата за 211 000 лева. Как става тази работа, питаме се ние?! Особено, като имаме предвид, че единият е собственик на фирма-строител,  другият е обикновен млад клиент!


 


Как Калинов измисли схемата, а друг сега пере пешкира



Докато беше в парламента, екоактивисти поискаха оставката на Васил Калинов заради промените в закона за горите, които обслужват интересите на инвеститорите и застрашават природата. Обвиниха го в "топли отношения" с група олигарси. Чрез процедурни хватки и след многократни заседания на комисията, която той водеше, при съмнителен кворум Калинов успя да прокара привилегии за ловните феодали. Тогава дори депутати от левицата обвиниха съпартийците си Калинов и Георги Юруков, че прокарвали интересите на мултимилионери, сочени за близки до Първанов. Когато Калинов замина посланик, той бе сменен от Георги Юруков. Той пък после зае поста шеф на Агенцията по горите и подписа рекорден брой заменки, за което в момента го обвинява прокуратурата. Васил Калинов, макар и социалист, е доста богат човек. Пред Сметната палата декларира апартамент от 120 кв.м в София, джип и гараж за него, парцел, друг апартамент в столицата за 220 000 лв., жилище и гараж в Кавала (Гърция) за 229 000 лв. и нов автомобил Мерцедес В 150.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на