Свързани новини

24.06.2009 10:32

РЗС блокира МВнР

Видян 1160 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рано тази сутрин членове и симпатизанти на РЗС блокираха централният вход на българското министерство на външните работи, предаде БГНЕС.


Протестът е поради решението на Министерството на външните работи да предложи на Централата избирателна комисия да одобри разкриването на 127 избирателни секции в Турция за предстоящите парламентарни избори на 5 юли.


Депутатите от ПГ на РЗС, както и на техните партньори от ВМРО, ЕНП, ССД, ЗНС, започнаха портеста си малко след 7.00 часа. Шествието бе водено от лидера на РЗС Яне Янев. Участниците са издигнали и политически лозунги, на един от тях пише: "Да спрем Доган". В протеста участват и много представители от регионалните политически организации - Пазарджик, Разград и други градове. Във флаер, който се разпространява по време на шествието пише, че само в Истанбул избирателините секциите ще бъдат 36, в Бурса 26, а в Одрин 23. Според Яне Янев заявление за участие в Турция са подали над 40 000 души. Протестиращите блокираха улица "Александър Жендов" и скандираха "Долу ДПС". Жива верига от полицаи блокира централния вход на министерството.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Ще изглеждате доволни от себе си

Ще изглеждате доволни от себе си и в съгласие със