Свързани новини

27.06.2014 09:30

Станишев вече не е депутат в българския парламент

Видян 965 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сергей Станишев  бе освободен от задълженията си на народен представител в 42-то Народно събрание с гласуване в пленарна зала. Гласуваха 179 депутати. От тях 171 "за", трима "против" и петима се въздържаха, предава блиц. Трима народни представители бяха избрани на мястото на депутати от НС, които заминават за Европарламента.


Освободиха Янаки Стоилов като заместник-председател на парламентарната група на Коалиция за България и вписаха новите трима заместник-председатели на групата.


При обсъждането на дневния ред депутати от различни групи се надпреварваха техните законопроекти да бъдат обсъждани по-напред в реда. Дори искането промените в Наказателния кодекс да бъдат обсъдени като точка втора - непосредствено след освобождаването на Станишев от родния парламент, бе въпрос на словесна игра.


Предложението от депутата от ГЕРБ Даниела Дариткова да отпадне обсъждането на промени в Закона за здравето не бе прието. „Включват ни в сценарий за реабилитация на министъра на здравеопазването. Този законопроект не отговаря на дневния ред на проблемите, които съществуват в здравеопазването”, заяви Дариткова.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни