Свързани новини

10.11.2014 10:08

Столично ченге опита да убие майка си, съдът го пусна от ареста

Видян 1094 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преди три дни столичен полицай се е опитал да убие майка си. Това съобщи Софийският градски съд, където вчера по обяд беше разгледано искането на прокуратурата за постоянното задържане под стража на униформения.  


Привлеченият в опит за убийство е 35-годишният Михаил Лазов, служител на Трето РПУ – София.


Мистерията около случая бе пълна, тъй като МВР не го включи в сводките си и успя да го запази в тайна. Мълчание до последно имаше и от прокуратурата.


Не е ясно по какъв начин и с какво оръжие столичният полицай се е опитал да посегне на живота на майка си, нито пък дали има проблеми с психическото си здраве.


Вчера след като делото бе разгледано, магистратите от Софийския градски съд решиха обвиненият Лазов да бъде пуснат на свобода без мярка за неотклонение.  Според  вещите лица по случая не са събрани доказателства за извършване на престъпление, за което твърди прокуратурата.


Освен това, майката на ченгето не била с прободни, а с прорезни рани по лицето. Нейните обяснения не съвпадали с тези дадени от сина й. Разминаване в показанията за случилото се идвали и от  информацията дадена от бащата на ченгето и двамата негови колеги, отзовали се на повикването в деня на нападението. Според магистратите най-вероятно става въпрос за битов скандал.


 Съдебният състав посъветва прокуратурата да промени първоначалното си обвинение опит за убийство с друга квалификация от Наказателния кодекс. Определението на Темида подлежи на протест пред САС.


Запознати коментираха, че остава усещането, че прикриването на казуса, случайно станал известен на медиите, не е без мотив, предаде Бинюз.




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв