13.02.2009 17:10

13-годишно момче стана баща

Видян 3886 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британски младеж на 13 г. стана един от най-младите бащи във Великобритания, след като 15-годишната му приятелка родила в началото на седмицата, пише британският таблоид "Сън".


Алфи Патън е висок 1,22 м, още не се е развил и изглежда на не повече от 10 г. Той бил на 12, когато приятелката му Шантал Стийдмън, тогава на 14 г., заченала бебето. Момичето родило малката Мейси Роксан в началото на седмицата в болницата в Ийстбърн (Южна Англия), уточнява вестникът. Алфи, който живее с майка си, споделя пред в. "Сън", че не знае как ще се грижи за детето си, тъй като "дори няма джобни пари". "Баща ми ми дава 10 лири (11 евро) от време на време", признава той. "Знаех, че ще имам неприятности, когато мама научи", споделя младежът, сниман на първа страница на "Сън" до дъщеря си. Но друга снимка той държи Мейси Роксан в ръце до приятелката си, която е много по-висока и със зрял вид от него. "Искахме да запазим бебето, но бяхме разтревожени как ще реагират хората", признава Алфи. "Не зная какво означава да бъдеш баща, но ще се справя добре и ще се старая", допълва той. Полицията, която има право да започне разследване за непозволени сексуални отношения между малолетни, се отказала в интерес на младата двойка и на дъщеричката им. Най-младият баща във Великобритания е на 12 г., уточнява в. "Сън".



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Днес обръщайте внимание на малките детайли

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес обръщайте внимание на малките детайли, защото те