Джоджо Мойс

Свързани новини

06.07.2023 12:07

Джоджо Мойс се завръща с нова лайфстайл история

Видян 476 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Две коренно различни жени неволно си разменят обувките, поставят се на мястото на другата и се променят. За да  осъзнаят кои са всъщност. Очаквайте „В обувките на някой друг“ с логото на Хермес от 4 юли.


Ниша се радва на привилегирования живот на съпруга на заможен и влиятелен бизнесмен, с когото обикалят целия свят. Неочаквано той подава документи за развод и я лишава от бляскавия й лайфстайл. Ниша буквално остава без нищо, но е твърдо решена да си върне онова, което й се полага. Саманта просто се опитва да оцелее – мъжът й изпада в депресия, след като загубва баща си и работата си, и прекарва дните си пред телевизора. Сам се опитва да му помогне, макар самата тя да се нуждае от подкрепа. Не се чувства комфортно и на работа, където се превръща в мишена за новоназначения й шеф. Бъдещето й в компанията виси на косъм, както и дългогодишният й брак. Сам и Ниша неволно си разменят чантите във фитнеса след тренировка.


В дизайнерската чанта на Ниша са червени обувки „Лубутен“ от крокодилска кожа, а в сака на Сам – евтини и невзрачни ежедневни обувки. Принудени да носят обувките на другата, те сякаш заживяват чужд живот и постепенно се променят. За да осъзнаят кои са всъщност. Могат ли да се завърнат към предишния си начин на живот? Или преживяното ще ги промени завинаги? „Дълго време предпочитах да не говоря за личния си живот, но наскоро се запитах: „Какво всъщност крия?“. Смятам, че честността носи огромно освобождение, а и осъзнаваш, че можеш да бъдеш полезен на хората“, споделя в интервю авторката Джоджо Мойс. Тя става световноизвестна с романите си за взаимоотношенията между мъжете и жените, но самата тя винаги е била дискретна и е предпочитала да държи личния си живот далеч от светлината на прожекторите. През 2019 г. обаче, по време на ковид пандемията, изгубва майка си, двайсет и две годишният й брак завършва с развод и се оказва, че не е в състояние да пише – нещо, което винаги й се е удавало с лекота. В най-личното си интервю до момента Джоджо Мойс споделя как е успяла да се справи и какво я е вдъхновило за написването на най-новия й роман „В обувките на някой друг“.

 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Лопес в историята с 5 титли

Лопес в историята с 5 титли

Михейн Лопес Нунес от Куба стана първият ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 11 август 21:00ч.

Дивергенти 2: Бунтовници

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Беатрис Прайър Тео Джеймс Тобаяс Итън Октавия Спенсър Джоана Рейес Джай Кортни

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева

Уcпexът идвa чpeз oтдaдeнocт

Уcпexът идвa чpeз oтдaдeнocт и yпopит тpyд. He ce oтĸaзвaйтe пpeд