Бадемово щастие

Свързани новини

23.06.2023 11:06

Любовни страсти в бадемова плантация

Видян 1885 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Късно лято в калифорнийска бадемова плантация – най-доброто време и място да потърсиш щастието в новия роман, издаден от Хермес, Бадемово щастие. Преди години Софи е напуснала родната си Калифорния заради предизвикателствата на големия град. Когато неочаквано наследява бадемовата плантация на баба си Хети, където е прекарала много безгрижни лета като дете, тя решава да напусне работата си и да поеме управлението ѝ.


Старата къща и ароматът на прясно изпечени бадеми обаче не са единственото, което събужда спомените. Старата приятелка на Софи –Лидия, и първата ѝ любов – Джак, ѝ припомнят допуснатите в миналото грешки и причинената на близките ѝ болка.


Мъдрите съвети на баба ѝ Хети, скрити из цялата къща, за да бъдат намерени в подходящите моменти, ѝ връщат чувството за дом и принадлежност. Но Софи трябва да извърви дълъг път, за да намери истинското щастие.


Писателката Мануела Инуса е родена през 1981 г. в Хамбург и още от дете мечтае да стане писателка. Книгите ѝ за най-романтичната уличка на света „Валери Лейн“ спечелиха сърцата на читателите и влязоха в списъка с бестселъри на Spiegel. Те завладяха и българските читатели. „Калифорнийски мечти“ е следващата вълнуваща поредица на Мануела Инуса. След големия успех на „Зимна ванилия“ и „Портокалови мечти“, излиза и третата книга – „Бадемово щастие“.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

2025 Toyota GR Corolla ще има автоматична скоростна кутия

2025 Toyota GR Corolla ще има автоматична скоростна кутия

  Според многобройни съобщения в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 11 август 21:00ч.

Дивергенти 2: Бунтовници

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Беатрис Прайър Тео Джеймс Тобаяс Итън Октавия Спенсър Джоана Рейес Джай Кортни

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби