Свързани новини

13.12.2013 15:30

30 деца ще минат на преглед по време на инициативата „Достъпно здраве“

Видян 867 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Деца в неравностойно положение и жертви на насилие ще се включат в благотворителната кампания „Достъпно здраве“. Домакин ще бъде „Есте Клиник“, тази събота,14.12.2013г., от 11.00ч., съобщи Блиц.



Инициатори на проекта са „Сдружение Азбукари“ и известният дерматолог доктор Радина Денкова. Той стартира в началото на месеца и е подкрепена от лекари от цялата страна. Кампанията безвъзмездно ще даде възможност на деца в неравностойно положение да получат професионална здравна грижа.



Д-р Радина Денкова ще даде експертни съвети за това как малките пациенти да се грижат за кожата си и как да я поддържат здрава и красива. Ще има и много подаръци, осигурени от водещи компании за медицинкса козметика. Ще бъдат разпространявани и образователни, информационни материали с основните правила, които гарантират здрава и безпроблемна кожа.



В проекта се включват още лекари от Плевен, Пловдив и София. Те ще преглеждат безвъзмездно деца в неравностойно положение по един час седмично. Информация за възможностите за консултация може да намерите на страницата www.azbukari.org и www.aestheclinic.com



Инициативата е част от Националната кампания за социална интеграция „Вярвам в теб!“. Тя продължава да набира средства за изграждане на детска площадка, подходяща и за децата с увреждания в град Велико Търново. Всеки може да бъде съпричастен като изпрати sms с текст DMS 123 на номер 17 777 или дари средства чрез банковата сметка BG18FINV91505315574776 BIC FINVBGSF.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен характер

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен