02.03.2010 18:17

Баща от Червен бряг уби едното си дете и рани тежко другото

Видян 1513 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сигнал за тежък инцидент в Червен бряг е получен днес по обед в полицията, съобщават от пресцентъра на МВР, предаде БГНЕС.


Днес на обед възрастен жител на града съобщил, че минути по-рано синът му е нанесъл прободни рани на двете си деца. Едното дете е починало, а другото е настанено в болницата в Червен бряг, а после е откарано в плевенската болница. По-късно бащата се обесил в къщата на семейството в квартал Пети. Предстои изясняване на причините, довели до трагедията, както и на всички обстоятелства, свързани със случая. Полицаи от местното районно управление и от областната дирекция в Плевен извършват оглед на мястото на трагедията.


Трагедията се разиграла днес около обяд. В 12:20 часа в полицията в Червен бряг 52-годишен мъж съобщил, че в стая на къщата си е открил тялото на внучката си. Момиченцето /1,5г./ било прободено в корема и гърдите. До безжизненото телце била сестричката й – момиченце на две години и половина, с прободна рана в корема. В постройка на двора възрастният човек открил и тялото на 27-годишния баща на двете деца. Незабавно на местопрестъплението са изпратени полицейски екипи. Раненото дете е настанено в болницата в Червен бряг, където му е извършена спешна животоспасяваща операция. По-късно е транспортирано в Плевенската болница. Телата на бащата и починалото дете са в Катедра Съдебна медицина. Изяснено е, че 27-годишният баща има 13 криминалистически регистрации в полицията за кражби, унищожаване на чуждо имущество, кражба с използване на МПС. Осъждан е на пробация. Все още огледите продължават и се изясняват обстоятелствата около трагичния инцидент. Сезирана е прокуратурата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог