Самият Копърфийлд категорично отрича обвиненията, докато адвокатите му настояват, че жалбите са "не само напълно неверни, но и напълно неправдоподобни".

Свързани новини

17.05.2024 11:25

Дейвид Копърфийлд е обвинен в сексуални посегателства

Видян 2699 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският илюзионист Дейвид Копърфийлд е изправен пред обвинения в сексуални посегателства и неподходящо поведение, подадени от 16 жени, съобщи вестник The Guardian.

Според изданието, което се позовава на разследване на американския си клон, обвиненията обхващат няколко десетилетия от края на 80-те до 2014 г. Повече от половината от предполагаемите жертви са били тийнейджъри по това време, като някои от тях са били на 15 години.

67-годишният магьосник е обвинен и в това, че е дрогирал три жени, преди да има сексуални отношения с тях. Жертвите казват, че са се чувствали неспособни да се съгласят при такива обстоятелства.

Редица от жените, които са подали жалби срещу илюзиониста, заявиха, че се чувстват вдъхновени, говорят за предполагаемите си преживявания едва след като движението за #MeToo привлече общественото внимание.


Самият Копърфийлд категорично отрича обвиненията, докато адвокатите му настояват, че жалбите са "не само напълно неверни, но и напълно неправдоподобни".

В писмен отговор до The Guardian, юридическият екип на Копърфийлд отбеляза, че това не е първият път, когато такива "неверни твърдения" са направени срещу магьосника, добавяйки, че клиентът им "никога не е действал неподходящо с никого, да не говорим за някой непълнолетен".


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

близнаци