Свързани новини

21.09.2011 16:22

Фандъкова откри семинар на ПЕРС

Видян 1411 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Столичният кмет Йорданка Фандъкова откри в хотел „Хилтън” четвъртото лятно училище на Пан-Европейския Регионален Съвет (ПЕРС), част от Международната конфедерация на профсъюзите, съобщиха от КНСБ, цитирани от Фокус. Конференцията ще продължи у нас до 23 септември. В ПЕРС членуват 90 организации-членки (национални конфедерации) от Европа и Азия, включително Русия, Украйна и ОНД.


Президент на ПЕРС е Михаил Шмаков, президент на Руската федерация на независимите профсъюзи, а Генерален секретар е Бернадет Сегол, която е и генерален секретар на Европейската Конфедерация на профсъюзите. За срещата у нас е и Генералният секретар на Международната Конфедерация на профсъюзите Шарън Бъроу.


Срещата събира лидери на националните синдикални конфедерации, сред които са и президентът на КНСБ Пламен Димитров, вицепрезидентът Николай Ненков и президентът на КТ „Подкрепа” д-р Константин Тренчев. Те ще обсъждат програмата на ПЕРС за следващите четири години, както и стратегиите и насоките за осъществяването й. Участие в срещата ще вземат Дан Куния – Директор на бюрото за работнически дейности на МОТ, Женева, Димитрина Димитрова – МОТ, Женева, Генералният секретар на МКП Шарън Бъроу, Бернадет Сегол – Генерален секретар на ЕКП, както и експерти от отдела за икономическа и социална политика на МКП.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

рак