16.05.2009 12:27

Главната опозиционна партия в Япония с нов лидер

Видян 1142 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Демократическата партия на Япония, която е главна опозиционна сила в страната, избра днес Юкио Хатояма, дясната ръка на досегашния й ръководител, да я води на предстоящите избори. Той ще поеме поста от подалия оставка заради скандал за непрозрачно финансиране Ичиро Одзава, предаде БГНЕС.


Шейсет и двегодишният Хатояма може да стане премиер на Япония, ако Демократическата партия спечели изборите, които ще се състоят най-късно през септември. Хатояма, който произхожда от богата политическа фамилия, получи 124 гласа срещу 95 за вицепрезидента на партията, 55-годишния Катсуя Окада, когото предварителните сондажи сочеха за победител, заради неподкупността му.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Вашето лошо настроение ще избледнее днес

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Вашето лошо настроение ще избледнее днес, когато си