22.02.2009 18:14

Гръцки пандизчии избягаха с хеликоптер

Видян 1341 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гръцки затворници избягаха с хеликоптер от атинския затвор Коридалос, съобщи радио “Скай”. По непотвърдена информация избягалите са Василис Палоекостас и Алкет Ризай, които са много известни в подземния свят на страната си.


Като на филм хеликоптерът, спасил пандизчиите е приближил двора на затвора като е стоял във въздуха на малка височина, за да може двамата да се качат в него по стълба. След това е изчезнал в неизвестна посока. Според първоначалната информация надзирателите са се опитали да попречат на двамата мъже да избягат, в резултат на което е имало сбиване и са се чули около десет изстрела. Все още няма информация за ранени.


Двамата изчезват от затвора за втори път, като преди три години успяха да избягат по същия начин от същия затвор. Тогава се смяташе, че бягството е организирано от брата на Василис – Никос.


Братята Василис и Никос Палеокостас са едни от най-популярните гръцки престъпници. В продължение на години те са били неоткриваеми за полицията, а сега когато най-после бяха заловени и натикани в затвора, успяха да се спасят.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

дева