Свързани новини

17.04.2009 16:00

МО: Кметът на Пловдив да води нормален диалог с институциите

Видян 1219 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министерството на отбраната призовава за пореден път кмета на Пловдив да започне да води нормален работен диалог между институциите за решаване на проблемите от обществен интерес. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната (МО), цитирани от БГНЕС. Министерството на отбраната отправя публична покана към кмета да заповяда в удобно за него време в град София в сградата на военното ведомство на работна среща с екип от експерти и да постави всичките си неразрешени през годините проблеми. Министерството на отбраната е представител на държавната власт и като такъв е отговорен стопанин на стадион "Христо Ботев". За 2008 г. министерството е платило на общината данък сгради и смет за спортния комплекс на обща стойност 65 хил. лв., а за първото тримесечие на 2009 г. платените данъци са в размер на 40 хил. лв. Футболното игрище се ползва безплатно от футболен клуб "Ботев"” за тренировки и провеждане на мачове. Също така футболен клуб "Ботев" ползва безплатно и фитнес съоръженията в спортния комплекс, което допринася за добрата му физическа подготовка, като част от тренировъчната програма.
Спортният комплекс се ползва и от още 11 други спортни клуба, които развиват различен вид спортна дейност като художествена гимнастика, спортна стрелба, тенис на маса, бокс, карате и др. Стадионът се ползва като база за физическа подготовка и спорт на военните от гарнизона, а също така неговите съоръжения са на разположение и на гражданите на град Пловдив. В комплекса е изградена най-модерната в България зала за бокс и карате, като инвестицията в нея възлиза на 700 хил. лв., а над 100 хил.лв. са инвестирани в залата по художествена гимнастика. Министерството на отбраната няма никакви притеснения относно поемането отговорността за поддръжка на стадиона, тъй като и към момента тя е поета изцяло от ведомството.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак