Свързани новини

12.03.2009 12:58

Около 4,5 милиона души в ЕС ще останат без работа тази година

Видян 1288 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази година около 4,5 милиона души в страните от Евросъюза вероятно ще загубят работата си поради кризата, гласят прогнози на сдружението на европейските работодатели БинесЮръп, съобщени днес от президента й, французинът Ернест-Антоан Сейер, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.


Той направи това изявление на пресконференция след среща с председателя на Еврокомисията Жозе Мануел Дурау Барозу. От него проличава, че ръководителите на предприятия в съюза са по-песимистично настроени отколкото Европейската комисия, която в края на януари публикува прогноза, че тази година в ЕС ще бъдат съкратени 3,5 милиона работни места. Сейер изрази надежда, че плановете за съживяване на икономиките в ЕС и САЩ ще помогнат да се гарантират максимален брой работни места и дори да се създадат нови.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш ще мултиплицирате вчерашния ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Сякаш ще мултиплицирате вчерашния ден, но с някои